Fra en enkelt lokal ostebutik fra 1897 til Danmarks første kæde af osteforretninger i 2017.

Klingenberg Ost & Delikatesser ejes og drives af Kasper Østergaard. Kasper har en baggrund som eksportsælger, men han har handlet med ost siden 2012, og i 2016 blev han valgt som formand for brancheorganisationen Ostehandlerforeningen For Danmark.

Kasper åbnede sin første osteforretning i Middelfart i 2012, og den 1. november 2016 blev aktiviteterne udvidet med overtagelsen af forpagtningen af den traditionsrige Odense-ostebutik Klingenberg fra 1897. Det blev startskuddet til en hastig udvikling af forretningen.

Præcis et år senere, den 2. november 2017, åbnede Klingenberg Ost & Delikatesser på sin nu tredje adresse i Rødovre Centrum.

Ud over med sine tre gastronomiske specialforretninger at have søsat den første egentlige kæde af ostebutikker i Danmark er Kasper også gået nye veje for at servicere restauranter og andre handlende med højkvalitetsost fra Danmark og udlandet. Det sker med åbningen i 2018 af det ambitiøse showroom og modningskammer, som har fået titlen Ostekælderen CPH.

Der er planer om åbning af flere fysiske butikker i 2018. Måske ligger en af dem lige ved siden af dig! Tilmeld dig nyhedsbrevet og få direkte besked, når det sker.

Giv et gavekort til én du holder af

Læs mere

 

 

intranet key