#Cheeseweek (STARTER PRIMO 2018)

Vores oste-abonnement kasse er perfekt til oste-elskeren der holder af altid at have lidt gode oste i køleskabet.

Eller måske glæde en man holder af, ved at give et oste-abonnement i gave, eller måske har fødselsdag. Cheeseweek er en mulighed for at udforske oste-verdenen og altid blive inspireret af nye lækre oste fra både danske og udenlandske mejerier.

Hver måned sammensætter vi udsøgte pakke-kombinationer der passer til sæsonen, eller er med udgangspunkt i en bestemt region, eller er en månedens oste-smage-pakke. Vi introducerer dig til nye og spændende oste hver måned og tager afsæt i den egn og de mejerier vi nøje har udvalgt til måneden.

Hver pakke indeholder mellem 800 og 1200 gram lækre oste der kommer med en beskrivelse og historie af osten. Vi leverer hver 2. og 4. uge og man kan vælge at abonnere for 1 måned af gangen, for et kvartal, seks måneder, eller et helt år.

Sådan gør du!

Klik på cheeseweek.dk og find den oste-pakke du ønsker i dit abonnement, Vi leverer den sidste. og hver anden. fredag i hver måned i en fin engangsæske, der derfor ikke skal returneres.

Vores abonnementskasser er til ægte osteelskere og er derved med variationer i de fleste ostetyper, derfor tilbyder vi ikke ombytning eller ændringer i pakkernes indhold. Dog kan du ændre hvilken oste-pakke du ønsker 5 dage før levering.

LEVERING
Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør inden kl. 7:00 hver morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Levering er inkluderet i dit abonnement.

BORTREJST?
Hvad med ferie eller bortrejse? Du kan sætte din levering på pause, eller sætte en videresend op, hvis du eksempelvis vil flytte den med til sommerhuset. Så glæd dig selv og familien med et lækkert oste-abonnement.

Du kan også bestille og afhente din kasse i en af vores butikker. Dette kan dog ikke sættes i abonnement, men skal bestilles fra gang til gang og 5 dage før.

Kom ind og bliv inspireret

Find nærmeste butik

 

 

intranet key